Referat: Bara GoIF - AIF Barrikaden

Vi började med följande 11: Raffa - Micke - Kwame, Martin, Alex, Wissam - Nazad,
Kristoffer, Sosa, Leo - Sten. Mohammed kom in på vänster yttermittfält efter c:a 30 min. I paus gick vi över till 4-4-2, flyttade Micke till högerbacken, flyttade över Kwame till vänsterbacken och tog ut Wissam. Vi bytte också in Fredrik istället för Sosa och satte in Johan på topp brevid Sten. C:a 20 min in på 2:a bytte vi in Mick på höger yttermittfält, flyttade över Nazad till vänsterkanten och tog ut Mohammed.
Sista 10 gick Kristoffer Z in på vänsterbacken, Kwame tillbaka till högerbacken och Micke ut.

De tog ledningen efter c:a 15 min och 1-0 stod sig halvleken ut. Bara ökade till 2-0 efter bara 2-3 min av 2:a halvlek. C:a 20 min kvar reducerar Johan till 2-1. 10 min före slut gör de 3-1 och sedan avslutades målskyttet med att Fredrik gjorde
3-2 tre minuter före slusignalen.

Enligt referentens sagesman lär vi ha bränt många chanser i 2:a halvlek och borde kunna fått med oss åtminstone 1 poäng.